Γουάιτ: «Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι must win από εδώ και στο εξής»

Γουάιτ: «Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι must win από εδώ και στο εξής»

Ο Οκάρο Γουάιτ μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή, αλλά και για τα πλέι-οφ που έρχονται.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη για την τελευταία αγωνιστική της Basket League, με τον Οκάρο Γουάιτ να χαρακτηρίζει τον «Γηραιό» ως μία ομάδα με σκληρή έδρα, μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Παράλληλα, ο Αμερικανός φόργουορντ των Πρασίνων τόνισε πως όλα τα ματς από εδώ και πέρα είναι must win για τον σύλλογο που θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν.

Το blog του Οκάρο Γουάιτ:

«Γεια σε όλους,

Είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Αντίπαλός μας θα είναι ο Ηρακλής, μια ομάδα με σκληρή έδρα που χρειάζεται τη νίκη ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Εμείς, όμως, δεν ασχολούμαστε με τον αντίπαλο.

Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη ώστε να μπούμε δυνατά στα πλέι οφ. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι must win από εδώ και στο εξής.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της χρόνιας και πρέπει να είμαστε και να δείχνουμε απόλυτα έτοιμοι. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα την κανονική περίοδο και να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά στα πλέι οφ ανεξάρτητων αντιπάλων.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Okaro».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ