Παπαδάκης: «Να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Παπαδάκης: «Να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας πως ο «Γηραιός» θα παλέψει με τις πιθανότητες που του αναλογούν.

Ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική της Basket League, με τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη να αναφέρεται στην αναμέτρηση με τους Πράσινους στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως όλοι θα παλέψουν απέναντι στο «τριφύλλι», ενώ στάθηκε και στη δύσκολη βαθμολογική κατάσταση που βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς.

Το blog του Κωνσταντίνου Παπαδάκη:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου.

Το προηγούμενο Σάββατο, στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα, προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, που θα μας έδινε περισσότερες πιθανότητες για την παραμονή μας στην κατηγορία.

Πλέον, μπροστά μας, έχουμε το τελευταίο φετινό μας, παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην έδρα μας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο καλή και ποιοτική ομάδα είναι ο αντίπαλός μας, ο οποίος θέλει να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή φόρμα και αγωνιστική κατάσταση, ενόψει των πλέι οφ.

Εμείς από την πλευρά μας, ξέρουμε ποσό δύσκολο έργο έχουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο, ώστε να βγούμε από το παρκέ, γνωρίζοντας ότι θα τα έχουμε δώσει όλα και με το κεφάλι ψηλά.

Εκ μέρους, όλων των παιδιών, μιας και είναι η τελευταία φορά, που τα λέμε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που σε κάθε παιχνίδι ήταν εκεί για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ