Στη δεκάδα πόντων και κλεψιμάτων του Περιστερίου ο Γκρέι!

Στη δεκάδα πόντων και κλεψιμάτων του Περιστερίου ο Γκρέι!

Ο Στίβεν Γκρέι μπήκε στην δεκάδα των παικτών του Περιστερίου με τους περισσότερους πόντους και κλεψίματα.

Μετά το παιχνίδι του Περιστερίου με το Λαύριο, ο Στίβεν Γκρέι μπήκε στην δεκάδα των παικτών της ομάδας των δυτικών προαστίων με τους περισσότερους πόντους και κλεψίματα.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Το Περιστέρι Vitabiotics νίκησε το Λαύριο Megabolt και θα είναι παρών για 16 φορά στην ιστορία του στα πλέι οφ. Μέσα από αυτόν τον αγώνα ο Στίβεν Γκρέι έφτασε σε 2+1 ξεχωριστά επιτεύγματα με τη φανέλα του Περιστερίου Vitabiotics αφού μπήκε στη 10άδα των λιστών των πόντων και των κλεψιμάτων αλλά και στην 20άδα των αμυντικών ριμπάουντ.

Πιο συγκεκριμένα…

*Με τους 14 πόντους του ο Γκρέι έφτασε τους 951 με τους «κυανοκίτρινους», μπαίνοντας στην πρώτη 10άδα των σκόρερ του αφού ξεπέρασε τον Γιάννη Μυλωνά που είχε 942 από το 1992 ως το 1997.

*Παράλληλα με το μοναδικό αμυντικό του ριμπάουντ, ο Γκρέι έφτασε τα 165 και μπήκε στην 20άδα της σχετικής λίστας των «κυανοκίτρινων», αφήνοντας πίσω του τον Έρνεστ Σκοτ που είχε 164 στη διετία 2010-12.

Κατά τα άλλα για το Περιστέρι Vitabiotics…

*Ο Βασίλης Χρηστίδης έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στη Stoiximan Basket League, φτάνοντας μέσα από αυτήν σε ρεκόρ πόντων (18) και ranking (22). Ο διεθνής σέντερ βελτίωσε τις επιδόσεις που είχε στο τελευταίο παιχνίδι του Περιστερίου Vitabiotics με την ΑΕΚ στο οποίο μέτρησε 13 πόντους και 19 ranking.

*Με τις επτά ασίστ που είχε στο ματς που έριξε την αυλαία της κανονικής περιόδου, ο Δημήτρης Μωραίτης ξεπέρασε τις 200 στην 106η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ