Γιατράς: «Δεν νομίζω να έχει κερδίσει άλλη ομάδα με τέτοια ποσοστά»

Γιατράς: «Δεν νομίζω να έχει κερδίσει άλλη ομάδα με τέτοια ποσοστά»

Ο Μάκης Γιατράς σχολίασε την νίκη του Προμηθέα επί της ΑΕΚ, την αστοχία της ομάδας του, αλλά και την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

O Προμηθέας Πατρών επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ στην παράταση με 77-75 και με δύο νίκες πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Basket League, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Περιστέρι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, ανέφερε πως η ομάδα του ήταν τραγικά άστοχη και παρ’ όλα αυτά κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι. Επιπλέον για την ΑΕΚ είπε πως είναι μια μεγάλη ομάδα με προσωπικότητα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιατράς: 

«Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα, με παίκτες με προσωπικότητα. Ήμασταν τραγικά άστοχοι. Δεν νομίζω να έχει κερδίσει άλλη ομάδα με τέτοια ποσοστά. Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι με μεγάλα σουτ. Μην αρχίσω και λέω προβλήματα, στο τέλος περπατούσαμε. Αν έμπαινε το σουτ του Ανγκόλα θα χάναμε, ήμασταν τυχεροί και κερδίσαμε. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα τα καταφέρναμε.

Ο Προμηθέας είχε πολλά προβλήματα. Ο κόουτς Ζούρος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Γύρισαν κάποιοι παίκτες, είχαμε διάθεση. Βρεθήκαμε στην τετράδα, το αξίζει η ομάδα μας. Θα πάμε να το χαρούμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ