Ο έντονος διάλογος Μπαρτζώκα – Ντόρσεϊ (vid)

Ο έντονος διάλογος Μπαρτζώκα – Ντόρσεϊ (vid)

Λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι, ο Μπαρτζώκας τα είπε σε έντονο ύφος με τον Ντόρσεϊ.

Τίποτα δεν πήγε καλά στο παιχνίδι με το Περιστέρι για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού να εξοργίζεται και να ξεσπά στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ο άσος των Πειραιωτών χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ και ξέσπασε στον πάγκο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον πλησιάζει και τους δύο άνδρες να τα λένε σε έντονο ύφος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε πολλά παράπονα από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με την ομάδα των Δυτικών Προαστείων έχοντας μόλις 2 πόντους στο ενεργητικό του, με 1/3 δίποντα και 0/3 τρίποντα, ενώ υπέπεσε και σε δύο λάθη. Ο Μπαρτζώκας ρωτήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης για το περιστατικό με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να απαντάει: «Αυτό είναι γκόσιπ. Το τι σχέσεις έχω εγώ με τους παίκτες μένουν μεταξύ μας. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ