Πρίντεζης: «Το πρωτάθλημα είναι βασικός στόχος»

Πρίντεζης: «Το πρωτάθλημα είναι βασικός στόχος»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον βασικό στόχο των ερυθρόλευκων που είναι το πρωτάθλημα αλλά και για την εμπειρία του Final 4.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε τη συνέντευξη Τύπου πριν από την έναρξη της ημιτελικής σειράς με τον Προμηθέα και ανέφερε τα εξής: «Θέλω να σταθώ στο ότι δυο ομάδες από την επαρχία βρίσκονται στα ημιτελικά. Είμαι τυχερός γιατί είχα παίξει κι εγώ μια χρονιά στη Λάρισα κι έχω ζήσει την αγάπη που έχουν για το μπάσκετ.

Σίγουρα για εμάς το πρωτάθλημα είναι βασικός στόχος. Έχουμε πετύχει τους άλλους δυο, να γυρίσει η ομάδα στους τίτλους και να αγωνιστεί ξανά στο Final 4. Υπήρχε ένα άδειασμα με το Περιστέρι στο πρώτο ματς, όμως όλοι έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να είμαστε σωματικά και πνευματικά έτοιμοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Όσον αφορά την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final 4 της EuroLeague, είπε: «Είναι μεγάλη εμπειρία το Final 4 για κάθε παίκτη. Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο και για κάθε παίκτη που μπορεί να σε κάνει μόνο καλύτερο, αγωνιστικά και πνευματικά. Βγαίνεις πιο έτοιμος. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ