Βόβορας: «Να δείξουμε χαρακτήρα στη Λάρισα»

Βόβορας: «Να δείξουμε χαρακτήρα στη Λάρισα»

Ο Γιώργος Βόβορας στις δηλώσεις ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λάρισα δεν είχε την αμυντική λειτουργία που θα έπρεπε και οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα στο Game 2.

O Παναθηναϊκός αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να επικρατήσει της Λάρισας στο ΟΑΚΑ με 87-77 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών του πρωταθλήματος της Basket League και έκανε το 1-0 στη σειρά.

Ο Γιώργος Βόβορας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως οι παίκτες του δεν είχαν την αμυντική νοοτροπία που ήθελαν στο Game 1 με τη Λάρισα, όμως επεσήμανε πως περιμένει να δει χαρακτήρα από τους παίκτες του στο 2ο παιχνίδι στη θεσσαλική πόλη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Βόβορας: 

«Η Λάρισα απέδειξε για ποιο λόγο είναι στα ημιτελικά. Έκανε εξαιρετική πορεία. Είχε πολύ καλή νοοτροπία και έβαλε ένταση. Δεν είχαμε την αμυντική νοοτροπία που θέλουμε. Πρέπει να μπαίνουμε με πολύ διαφορετική αμυντική νοοτροπία.

Ξέρουμε ποιος είναι ο Σίβα, ένας έμπειρος παίκτης με πολύ καλή νοοτροπία. Έχει συμμετοχή μέσα και έξω από το γήπεδο. Κοιτάμε την μεγάλη εικόνα και τη διάρκεια και αυτό θα μας οδηγήσει στη συνέχεια της σεζόν.

Στα ματς πλέι οφ κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η Λάρισα θα προσπαθήσει με τον κόσμο της να φτάσει σε μια νίκη, εμείς πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και θα έχουμε μια πολύ καλή αντίδραση μετά το παιχνίδι αυτό».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ