Γιατράς: «Κρατήσαμε εννιά λεπτά, μετά δεν υπήρχαμε στο γήπεδο»

Γιατράς: «Κρατήσαμε εννιά λεπτά, μετά δεν υπήρχαμε στο γήπεδο»

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για τη συντριβή του Προμηθέα από τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως η ομάδα του δεν υπήρχε στο γήπεδο μετά την πρώτη περίοδο.

Ο Προμηθέας δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι-οφ της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια.

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε μετά το ματς, αναφέροντας πως οι Πατρινοί άντεξαν στα πρώτα εννέα λεπτά και στη συνέχεια απλά δεν υπήρχαν στο γήπεδο, ενώ επισήμανε πως στο Game 2 οι παίκτες του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μάκης Γιατράς:

«Αν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι είναι τα πρώτα 9 λεπτά, μετά δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Είναι το 1-0, πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί την Τετάρτη. Ήταν καλός ο Ολυμπιακός και έπαιξε σοβαρά. Εμείς δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα, προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι».

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Πατρινών τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό έκανε σπουδαίο παιχνίδι. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Δεν κάναμε τίποτα. Έχουμε μια μέρα να το διαχειριστούμε και την Τετάρτη στο γήπεδό μας ελπίζουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για το πνευματικό κομμάτι του αγώνα: «Πρέπει να ματσάρεις την ενέργεια. Στο μεγαλύτερο μέρος δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Είναι πολλοί οι λόγοι. Ο Προμηθέας αξίζει καλύτερης εικόνας. Είναι πολλοί οι λόγοι. Την Τετάρτη θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στο γήπεδό μας. Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως έπρεπε, μας τιμώρησε σε κάθε φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ