ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Ο Προμηθέας τερμάτισε στην 5η θέση της κανονικής περιόδου στην Α1 μπάσκετ και έτσι απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με ρεκόρ 12-12.

Με εξαιρετικές εμφανίσεις και στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά των πλέι οφ, αφού επικράτησε με 95-82 εκτός έδρας και με 77-75 (παρ.) στο γήπεδό της. Τώρα, κοντράρεται με την κορυφαία ομάδα της κατηγορίας, που συμμετείχε μάλιστα και στο φετινό Φάναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Στο πρώτο παιχνίδι, στο Φάληρο, γνώρισε βαριά ήττα με 116 -73, από τους ερυθρόλευκους. Στόχος, απόψε, να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1, ώστε να γνωρίζει πως θα επιστρέψει ξανά στην Πάτρα.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Ο Ολυμπιακός μετά το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, ρίχτηκε στη μάχη των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ως πρώτος (23-1 ρεκόρ) και έτσι μονομάχησε στα προημιτελικά με το Περιστέρι που τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα κλείδωσαν την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 Basket Leagu, μετά τη νίκη (79-67) στο πρώτο ματς, στο Φάληρο και το 92-57 στο δεύτερο παιχνίδι. Πλέον, οι σειρές που ακολουθούν, κρίνονται στις τρεις νίκες. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα έκαναν το 1-0 απέναντι στον Προμηθέα, στο ΣΕΦ, και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αφού επικράτησαν με 116-73. Κορυφαίοι οι Ντόρσεϊ (18), ΜακΚίσικ (17), Βεζένκοβ (15), ενώ άλλοι τρεις σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:30της Τετάρτης.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming |Μπαρτζώκας: «Δείξαμε σοβαρότητα – Περιμένουμε διαφορετικό παιχνίδι την Τετάρτη»

 Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ο Προμηθέας παράτησε κάπως το παιχνίδι και για αυτό άνοιξε το σκορ. Θα είναι καλύτερος στο επόμενο ματς. Εμείς είχαμε ένα πολύ καλό 3ο δεκάλεπτο. Παίκτες σαν τον Ντόρσεϊ και τον Βεζένκοφ αν βρουν ρυθμό βοηθούν να ξεφύγει η διαφορά. Είμαι σίγουρος πως ο Προμηθέας θα αντιδράσει».

Για το γεγονός πως άνοιξε το ροτέισον: «Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε τρία ματς, Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο. Με τρία παιχνίδια την εβδομάδα καλό είναι να μοιράζουμε τον χρόνο αν μπορούμε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε και στη συνέντευξη τύπου:

«Δείξαμε σοβαρότητα. Ο Προμηθέας έδειξε να το αφήνει το παιχνίδι γι αυτό και άνοιξε τόσο πολύ η διαφορά. Η διαφορά πάντα πληγώνει τον εγωισμό και δημιουργεί αντίδραση. Περιμένουμε διαφορετικό παιχνίδι την Τετάρτη».

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Προμηθέας: «Χαλάρωσαν. Αν με ικανοποιεί που οι αντίπαλοι μας έβλεπαν, όχι. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίκτες σαν τον Βεζένκοφ και τον Ντόρσεϊ μπορούν να ανοίξουν τη διαφορά. Έφυγε η διαφορά πάνω από 30 και δεν είχαν το κουράγιο να αντιδράσουν. Και εμείς χαλαρώσαμε. Ψάχνω να κάνω ρεαλιστικό σχολιασμό αλλά είναι δύσκολο».

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ