Προς Κυριακή η έναρξη των τελικών του πρωταθλήματος

Προς Κυριακή η έναρξη των τελικών του πρωταθλήματος

Παναθηναϊκός και Λάρισα θα λύσουν τις διαφορές τους σε πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ και όπως όλα δείχνουν οι τελικοί της Basket League θα ξεκινήσουν την Κυριακή 12/6, αν και δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο.

Ο Ολυμπιακός περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στους τελικούς της Basket League, αλλά θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή ακόμη. Η Λάρισα αποδείχθηκε πολύ δύσκολο εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη (8/6, 19:30).

Κάτι που σημαίνει ότι οι τελικοί για την ανάδειξη του πρωταθλητή παίρνουν παράταση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσουν την προσεχή Κυριακή (12/6). Θυμίζουμε πως όποιος και να είναι ο αντίπαλος, οι Πειραιώτες θα είναι αυτοί που θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας αφού τερμάτισαν πρώτοι στην κανονική περίοδο.

Αν πάντως ο Παναθηναϊκός αποφύγει το κάζο του αιώνα και καταφέρει να αποκλείσει τη Λάρισα έστω και σε πέμπτο ματς, τότε θα παίξει σε τελικούς με τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά μετά το 2018 και τα όσα μεσολάβησαν με την αποχώρηση των «ερυθρόλευκων» από το πρωτάθλημα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ