Τρέλα για τα εισιτήρια του πρώτου τελικού – Στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι

Τρέλα για τα εισιτήρια του πρώτου τελικού – Στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι

Υπό το βλέμμα των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλο διεξήχθη η προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το Game 1 των τελικών της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα στις τάξεις των οπαδών των «ερυθρόλευκων» επικρατεί μεγάλη προσμονή με περισσότερα από 7.500 εισιτήρια ήδη να έχουν κάνει «φτερά».

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε τελικούς πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια. Μια αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο αιώνιους αντιπάλους με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή.

Σε κάτι παραπάνω από 24 ώρες οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό στο Game 1 των τελικών της Basket League (11/6, 21:00). Όπως είναι λογικό στις τάξεις των Πειραιωτών επικρατεί μεγάλη προσμονή με τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο να δίνουν το παρών στην προπόνηση θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν την στήριξη τους στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Την ίδια στιγμή με γοργούς ρυθμούς φεύγουν και τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό. Σύμφωνα με την ενημέρωση των ερυθρόλευκων ήδη έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο ΣΕΦ περισσότεροι από 7500 φίλαθλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ