Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Και τώρα οι δυο τους…

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Και τώρα οι δυο τους…

Στο ΣΕΦ ξεκινάει η σειρά των τελικών της Basket League (21:00, ΕΡΤ3) με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για το Game 1.

Και τώρα οι δυο τους… Όλα βγαίνουν στην άκρη πλέον. Οι τελικοί της Basket League είναι εδώ και οι δύο «αιώνιοι» ετοιμάζονται για μια μεγάλη σειρά από την οποία θα προκύψει ο πρωταθλητής Ελλάδος της σεζόν 2021-22.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ξεκινάνε απόψε τη σειρά των τελικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:00, ΕΡΤ3). Οι Ερυθρόλευκοι θα φιλοξενήσουν τους «πράσινους», με το ΣΕΦ να αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς μέχρι χθες είχαν διατεθεί περισσότερα από 7.5000 εισιτήρια, κάτι που σημαίνει πως όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε sold out.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Προμηθέα στα ημιτελικά και κατάφερε να προκριθεί «σκουπίζοντας» την ομάδα της Πάτρας, έχοντας παράλληλα και στην… πλάτη, την παρουσία στο Final Four της Euroleague.

Το «τριφύλλι» από την άλλη δυσκολεύτηκε πάρα πολύ κόντρα στη Λάρισα και χρειάστηκε το Game 5 για να εξασφαλίσει την παρουσία του στους φετινούς τελικούς.

Διαιτητές του ματς θα είναι οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης και Πιτσίλκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ