Το deja vu του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό: Από το 38-13 στο 23-4 (vids)

Το deja vu του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό: Από το 38-13 στο 23-4 (vids)

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός τελείωσε τον Παναθηναϊκό από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον πρώτο τελικό της Basket League και με το 74-61 κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε το 1-0 στη σειρά παίρνοντας προβάδισμα για τον τίτλο. Για να έρθει αυτή η νίκη χρειάστηκε η σαρωτική πρώτη περίοδος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που ουσιαστικά της έδωσε και τη νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 23-4 προκαλώντας ασφυξία στην άμυνα για τους «πράσινους» που έκαναν πέντε λεπτά για να βρουν τον δρόμο προς το καλάθι. Το 2/8 σουτ του δεκαλέπτου για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα μιλάει εξάλλου από μόνο του.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τον μεγάλο του αντίπαλο από το πρώτο δεκάλεπτο. Το είχε κάνει – και μάλιστα ακόμη πιο εντυπωσιακά – στο παιχνίδι του ΣΕΦ για τον δεύτερο γύρο της Euroleague όταν είχε επικρατήσει τελικά του Παναθηναϊκού με 101-73.

Τότε οι γηπεδούχοι είχαν ολοκληρώσει το πρώτο δεκάλεπτο με το απίθανο 38-13, έχοντας 14/18 σουτ! Η μόνη διαφορά σε σχέση με εκείνο το ματς ήταν ότι απόψε στον πάγκο ήταν ο Γιώργος Βόβορας ενώ τότε βρισκόταν ο Δημήτρης Πρίφτης που λίγες μέρες αργότερα απολύθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ