Άρης : Εξαιρετικά αμφίβολος με Κύμη ο Αθηναίου

Άρης : Εξαιρετικά αμφίβολος με Κύμη ο Αθηναίου

Μετά τον Γκάρι Μπελ και ο Γιάννης Αθηναίου είναι αμφίβολος για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Άρη με την Κύμη την ερχόμενη εβδομάδα.

Δύσκολα θα καταφέρει να είναι διαθέσιμος για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Κύμη στο Παλέ (11/4, 18:00) ο Γιάννης Αθηναίου. Ο Ελληνας γκαρντ τραυματίστηκε στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού στο σημερινό (5/.4) φιλικό με την Μέγκα Μπέμαξ και η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Χαλκίδας, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή των εξετάσεων στις οποίες ο πρώτος σκόρερ του Άρη θα υποβληθεί, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα που θα απουσιάσει. Πάντως σίγουρα θα γίνει ένας «αγώνας δρόμου» από τον ίδιον τον παίκτη, αλλά και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, καθώς το ματς είναι κομβικής σημασίας προκειμένου ο αυτοκράτορας να διώξει κάθε σενάριο που έχει να κάνει με την επικίνδυνη ζώνη.

Εξάλλου, τραυματίας παραμένει και ο Γκάρι Μπελ (θλάση α’ βαθμού) ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Μέγκα Μπέμαξ, προκειμένου να προφυλαχθεί. Το πιθανότερο είναι πάντως ο Αμερικανός γκαρντ να βρίσκεται στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου για την Κύμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ