Ο Φάνης Χριστοδούλου επέστρεψε στον Πανιώνιο: «Καλώς ήρθες σπίτι σου»

Ο Φάνης Χριστοδούλου επέστρεψε στον Πανιώνιο: «Καλώς ήρθες σπίτι σου»

Ο Φάνης Χριστοδούλου επέστρεψε και επίσημα στον Πανιώνιο, με τους κυανέρυθρους να ανακοινώνουν ότι ο παλαίμαχος φόργουορντ ανέλαβε την θέση του γενικού αρχηγού.

Η μεγάλη επιστροφή που περίμενε χρόνια ο Πανιώνιος είναι πλέον γεγονός, καθώς ο σπουδαίος Φάνης Χριστοδούλου ανακοινώθηκε και επίσημα από τους κυανέρυθρους.

Ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ θα έχει την θέση του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα μπάσκετ, στην προσπάθεια του Πανιωνίου να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο δικός μας Φάνης ξανά κοντά μας

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ επιστρέφει στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα μπάσκετ.

Αποτελεί τεράστια επιτυχία της οικογένειας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ το γεγονός ότι ο μεγάλος ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ έρχεται κοντά μας για να ενισχύσει με την προσωπικότητα και τις ικανότητές του την προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ο ΚΟΣΜΟΣ και η ΟΜΑΔΑ μας, καλωσορίζουν τον πλέον προικισμένο αθλητή στην ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ στο σπίτι του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΑΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ