«Να ‘τοι, να ‘τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη στο ΣΕΦ

«Να ‘τοι, να ‘τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ (21:00) στο Game 3 των τελικών της Basket League και οι οπαδοί των «Ερυθρολεύκων» αποθέωσαν τους παίκτες και ειδικά τον Γιώργο Πρίντεζη, φωνάζοντας «Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές»!

Με τη σειρά των τελικών να βρίσκεται στο 2-0, μετά και το break που έκανε στην έδρα του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, σηκώνοντας απόψε (21:00) μέσα στο κατάμεστο ΣΕΦ το πρωτάθλημα και κατακτώντας το νταμπλ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να σφραγίσει την κούπα μέσα στο γήπεδό της, στο πιθανότατα τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του Γιώργου Πρίντεζη, έχοντας ανακοινώσει sold out για το ματς του ΣΕΦ.

Έτσι, οι οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την άφιξη της αποστολής των Ερυθρολεύκων και τους αποθέωσαν φωνάζοντας χαρακτηριστικά το σύνθημα «Να ‘τοι, να ‘τοι οι πρωταθλητές».

Ειδικά ο Γιώργος Πρίντεζης είχε την… τιμητική του, καθώς είναι πολύ πιθανό το αποψινό παιχνίδι να είναι το τελευταίο στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ