Παναθηναϊκός: Μίλησε με Ονουάκου, που ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό! (vid)

Παναθηναϊκός: Μίλησε με Ονουάκου, που ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό! (vid)

Στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού βρίσκεται ο MVP του Πρωταθλήματος Ισραήλ, Τσινάνου Ονουάκου.

Την περίπτωση του 25χρονου φόργουορντ/σέντερ Τσινάνου Ονουάκου εξετάζουν τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός. Ο Ονουάκου πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή σεζόν στο Ισραήλ με την Μπνέι Χερζίλια με την οποία αναδείχθηκε MVP του Πρωταθλήματος και την οδήγησε ως MVP και στην κατάκτηση του Κυπέλλου μετρώντας στον τελικό απέναντι στη Χάποελ Τελ Αβίβ 30 πόντους, 17 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 μπλοκ!

Αυτή τη στιγμή ο Αμερικανός ψηλός βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου έκανε work out με το Τορόντο, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ντάλας, με την περίπτωση του να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες για τις ομάδες του NBA.

Βέβαια το γεγονός πως ο Τσινάνου Ονουάκου αναζητάει μία ευκαιρία στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου δεν σημαίνει ότι έχει αποκλείσει την προοπτική της Ευρώπης.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός φέρεται να είχε ήδη επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, ενώ για τον Ονουάκου έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός ο οποίος θέλει να ενισχυθεί στην θέση των ψηλών.

Σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης του Ονουάκου αποτελεί ο ατζέντης του ο οποίος είναι ο άλλοτε σταρ της Ευρωλίγκα Πιτ Μάικλ με τον οποίο ο υπεύθυνος για το σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Ο Τσινάνου Ονουάκου σε 26 ματς στο Ισραήλ μέτρησε 15,7 πόντους με 50% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα και 65% στις βολές, 9,3 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ, 1,7 κλεψίματα, 1,3 μπλοκ και 3 λάθη κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ