«Ο Ερτέλ και ο Καλάθης στον Παναθηναϊκό» – Η ΚΑΕ πήρε θέση…

«Ο Ερτέλ και ο Καλάθης στον Παναθηναϊκό» – Η ΚΑΕ πήρε θέση…

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για τα σενάρια και τα δημοσιεύματα για τις μεταγραφικές κινήσεις και το μπάτζετ του «τριφυλλιού».

Επίσημη θέση στα όσα γράφονται τα τελευταία 24ωρα περί μεταγραφικών «χτυπημάτων» και διάφορων αριθμών για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν πήρε ο Παναθηναϊκός.

Με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, διέψευσε τα πάντα και ζήτησε την προσοχή των φιλάθλων στα όσα διαβάζουν τις τελευταίες ώρες…

Αναλυτικά:

«Δεν πρόκειται να μπούμε σε καθημερινή διαδικασία διαψεύσεων και κυνηγιού μαγισσών. Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους φίλους του Παναθηναϊκού να προσέχουν και να φιλτράρουν όσα καθημερινά διαβάζουν περί μεταγραφών, μπάτζετ κτλ. Θα ενημερωθείτε όταν θα υπάρξουν πραγματικές εξελίξεις. Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει τον Ερτέλ και σε τρεις μέρες ο Καλάθης έχει παίξει σε ΟΣΦΠ και Παναθηναϊκό. Και ακόμη δεν έσφιξαν οι ζέστες.

ΥΓ: Θεωρούμε για πρώτη και τελευταία φορά πως τα τα αναληθή δημοσιεύματα που αφορούν σε νούμερα και παίκτες δεν έχουν σκοπό να βλάψουν την προσπάθεια του Παναθηναϊκού μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ