Εξελίξεις με Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό (pic)

Εξελίξεις με Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό (pic)

Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο, ο Ολυμπιακός πρότεινε στο διεθνή γκαρντ νέο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στην πορεία προς την κατάκτηση του νταμπλ και χωρίς αμφιβολία ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ήθελε να τον κρατήσει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Οι Ερυθρόλευκοι, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος του basketinside360 Ματέο Αντριάνι, του έχουν προτείνει νέο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με αποδοχές που αγγίζουν το 1.1 εκατ. δολάρια τον χρόνο, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και να είναι πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τη συνεργασίας τους.

«Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Τάιλερ Ντόρσεϊ και του Ολυμπιακού βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Ο ελληνικός σύλλογος πρόσφερε συμβόλαιο 1+1 έτους με αποδοχές περίπου 1.1 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Όταν τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, θα είναι έτοιμος να παραμείνει στον Πειραιά», ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Ο ομογενής γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, καταγράφοντας στη Euroleague 38 συμμετοχές με 12,8 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ στην Basket League σε 32 αγώνες είχε 10,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ