«Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ράντονιτς ο Παναθηναϊκός»

«Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ράντονιτς ο Παναθηναϊκός»

Δημοσίευμα από τη Σερβία αναφέρει πως ο Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή που θα τον οδηγήσει στη νέα αγωνιστική περίοδο, με αρκετά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι.

Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι εκείνο του Ντέγιαν Ράντονιτς, όπως αναφέρει σερβικό δημοσίευμα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Telesport» τονίζει πως οι Πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μαυροβούνιο τεχνικό.

Σύμφωνα πάντα με όσα λένε οι Σέρβοι, ο 52χρονος τεχνικός δεν τα έχει βρει με τον Ερυθρό Αστέρα και μοιάζει να απομακρύνεται η περίπτωση να παραμείνει, όμως επικρατεί αισιοδοξίας στους Ερυθρόλευκους πως τελικά δεν θα αποχωρήσει.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ράντονιτς και σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος αναμένεται να κινηθούν δυναμικά.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής δημιούργησε μια πολύ ισχυρή αμυντικά ομάδα πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα, διαθέτοντας μία από τις καλύτερες άμυνες στη διοργάνωσης, καταφέρνοντας να βρει παίκτες αξίας που δεν κόστισαν πολλά χρήματα στη διοίκηση του σερβικού συλλόγου.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Όπως σας γράψαμε πριν από μερικές εβδομάδες ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει το Telesport, o Μαυροβούνιος προπονητής είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Όπως μάθαμε προέκυψε διαφωνία ανάμεσα στην διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα και του πολυνίκη προπονητή και ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή στην pole position. Υπάρχει ακόμα ελπίδα στον Ερυθρό Αστέρα για μία νέα αλλαγή σκηνικού, όμως ο Ράντονιτς αυτή την στιγμή είναι πολύ κοντά στην Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ