Ολυμπιακός: Ετοιμάζει νέο «μπαμ» με Τόμας αν ο Ντόρσεϊ φύγει (pic, vids)

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει νέο «μπαμ» με Τόμας αν ο Ντόρσεϊ φύγει (pic, vids)

Τον Ματ Τόμας που έμεινε ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός!

Στον «αέρα» εξακολουθεί να είναι το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό. Παρότι ο Αμερικανός γκαρντ έχει δεθεί με τους Ερυθρόλευκους, είναι γνωστό πως προτεραιότητα του παραμένει το NBA, κάτι που είχε αποκαλύψει και πέρσι πριν υπογράψει στους Πειραιώτες.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν θέλουν να χάσουν πολύ χρόνο με τη συγκεκριμένη υπόθεση και ήδη έχουν γίνει μερικές κινήσεις, ώστε να υπάρχουν από πίσω έτοιμες λύσεις.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Μπαμ» με Μπολομπόι!

Μία τέτοια φέρεται να είναι και ο Ματ Τόμας. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό «σουτέρ» που… σκοτώνει όποτε του δίνεται η δυνατότητα. Ο 27χρονος 27χρονος Αμερικανός σουτέρ έμεινε ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ματέο Αντρεάνι να αναφέρει πως είναι ένας από τους «αγαπημένους» του Ολυμπιακού.

Φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από την υπόθεση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς σε περίπτωση που ο Αμερικανός γκαρντ αποφασίσει να «σφραγίσει» την παραμονή του στο Λιμάνι, τότε ο Ολυμπιακός θα αποσύρει και το ενδιαφέρον του από τον Τόμας.

Ο Τόμας μετράει στο NBA τρεις χρονιές, καθώς πριν μετακομίσει στο Σικάγο για τους Μπουλς, είχε φορέσει τις φανέλες των Τζαζ και των Ράπτορς, ενώ έχει στην «πλάτη» του και δύο χρονιές στην Ευρώπη, σε Ομπραντόιρο και Βαλένθια.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Τόμας, καθώς και το περασμένο καλοκαίρι είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Αμερικανού σουτέρ.

Δείτε μερικά highlights του Ματ Τόμας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ