Ολυμπιακός: Σημάδι παραμονής για Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: Σημάδι παραμονής για Βεζένκοφ

Οι Σακραμέντο Κινγκς πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον φόργουορντ Κέι Τζέι Οκπάλα και πλέον μειώνονται οι πιθανότητες απόκτησης του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» με την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ, μιας και το ενδιαφέρον των Σακραμέντο Κινγκς για την απόκτηση του είναι υπαρκτό, όμως μια νέα εξέλιξη δείχνει… παραμονή του Βούλγαρο φόργουορντ.

Την ώρα που τα σενάρια για το μέλλον του Βεζένκοφ δίνουν και παίρνουν, μιας και πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνίας (20 Ιουλίου) για το buy out στο συμβόλαιο του, προέκυψαν ευχάριστα νέα για τους νταμπλούχους Ελλάδας, καθώς οι «βασιλιάδες» προχωρούν στην απόκτηση του Κέι Τζέι Οκπάλα.

Όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή ο Οκπάλα θα είναι στο ρόστερ τους την επόμενη σεζόν και πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στο «3» και στο «4». Ταυτόχρονα πέρα από τη θέση που αγωνίζεται και στα στοιχεια στο παιχνίδι του που είναι παρομοια με τον παίκτη του Ολυμπιακού, απομένουν δυο ανοιχτές θέσεις στο ρόστερ των Κινγκς, άρα δεδομένα μειώνονται κι άλλο οι πιθανότητες για να πληρώσει το Σακραμέντο του buy out του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο πέρα από υπομονή στη συγκεκριμένη περίπτωση μέχρι μέχρι τα ξημερώματα της 21ης Ιουλίου (λόγω διαφοράς ώρας με τις ΗΠΑ), όταν και ολοκληρώνεται η προθεσμία για να εξαγοράσουν οι Κινγκς το συμβόλαιο του Βεζένκοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ