Επιστροφή – έκπληξη στον Παναθηναϊκό!

Επιστροφή – έκπληξη στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται έντονα για την επιστροφή του Μπεν Μπέντιλ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία.

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες έχει προχωρήσει σε ένα μεταγραφικό «ντεμαράζ», καλύπτοντας σχεδόν όλα τα κενά στο ρόστερ του. Οι πράσινοι έχουν ανακοινώσει ήδη τους Ντέρικ Γουίλιαμς, Άντριου Άντριους, Μάριους Γκριγκόνις και Νέιτ Γουόλτερς, ενώ έχουν συμφωνήσει οριστικά και με τον Αρτούρας Γκουντάιτις.

Πλέον στο τριφύλλι στέκονται στις τελευταίες «πινελιές» που θα είναι ο 7ος ξένος και ακόμη ένας Έλληνας. Όλα δείχνουν ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς και ο Αργύρης Πεδουλάκης θα κινηθούν για παίκτη στη θέση «4» και αυτός που έχει ξεχωρίσει μεταξύ των επιλογών στην πράσινη λίστα είναι ο Μπεν Μπέντιλ.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Μπέντιλ το φετινό καλοκαίρι και αναμένεται να κάνει την κίνηση του, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ματέο Ανδρεάνι με ανάρτηση του στο Twitter.

Ο πρώην πράσινος φόργουορντ είναι μια περίπτωση που αρέσει αρκετά στον Ράντονιτς και θεωρεί πως μπορεί να «κουμπώσει» ιδανικά με τον Ντέρικ Γουίλιαμς, ενώ θα βρει και περισσότερο χώρο στο «3» ο Λευτέρης Μαντζούκας, αν δεν αποκτηθεί παίκτης.

Η περίπτωση του ωστόσο δεν είναι εύκολη, αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τις Ζενίτ και Γαλατασαράι που ρώτησαν πληροφορίες για εκείνον. Προς το παρόν ο Μπέντιλ δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του, όμως φαίνεται να προτιμάει ο ίδιος να συνεχίσει σε ομάδα της Euroleague και έχοντας χρόνο συμμετοχής.

Κάτι που μπορεί να του δώσει ο Παναθηναϊκός, αφού θα είναι αυτός και ο Γουίλιαμς οι δυο παίκτες που θα μοιράζονται τη θέση του πάουερ φόργουορντ, εφόσον αποκτηθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπέντιλ αγωνίστηκε για δυο χρόνια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ πέρσι μεσούσης της σεζόν πήγε στην Αρμάνι Μιλάνο από την οποία και έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι.

Δείτε την ανάρτηση του Ματέο Ανδρεάνι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ