Ηρακλής: Έκτακτο ΔΣ με παρουσία Κακιούση

Ηρακλής: Έκτακτο ΔΣ με παρουσία Κακιούση

Συστράτευση των μελών και των φιλάθλων του Ηρακλή έκανε η διοίκηση του συλλόγου και παρουσίασε την τετραμελή επιτροπή σωτηρίας της ομάδας μπάσκετ.

Σε αδιέξοδο βρίσκεται η ομάδα του Ηρακλή, ύστερα από τον υποβιβασμό της από την Basket League, αλλά και προ του κινδύνου να μην καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο πρώην παίκτης και προπονητής του “Γηραιού”, Λευτέρης Κακιούσης κλήθηκε να συμμετάσχει σε επιτροπή και ανταποκρίθηκε, με σκοπό να αποφευχθεί ακόμα και η διάλυση της ομάδας μπάσκετ και η επιστροφή της στο τοπικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Ουίλιαμς: «Να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Ο Γ.Σ. Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε ότι συγκροτήθηκε τετραμελής επιτροπή στο Δ.Σ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ σε συνέχεια των αποφάσεων της πρόσφατης γενικής συνέλευσης που είχε σκοπό την ενημέρωση για τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ και σε σχέση με την ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ανακοινώνει πως με απόφαση του Δ.Σ. ορίζεται διοικούσα επιτροπή, αρμόδια για κάθε δραστηριότητα του Τμήματος, αποτελούμενη από τους:

– ΛΙΝΑ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ

– ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΚΙΟΥΣΗ

– ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΥΣΗ

– ΓΙΩΡΓΟ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ

Αρωγός στις προσπάθειες της Επιτροπής είναι ήδη ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Φώτης Θέος και σύσσωμο το Δ.Σ. του Γ.Σ. και καλούμε σε παρόμοια συστράτευση τα Μέλη και όλη τη φίλαθλο οικογένεια του Συλλόγου μας, ώστε να σταθεί και πάλι «όρθιο» το Τμήμα. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τις εξελίξεις για το Τμήμα και για τις δράσεις στήριξης που θα ξεκινήσουν άμεσα και χρήζουν της συμπαράστασης ΟΛΩΝ ΜΑΣ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ