Γερομιχαλός: «Το Λαύριο είναι οικογένεια για μένα»

Γερομιχαλός: «Το Λαύριο είναι οικογένεια για μένα»

Στο Λάυριο θα συνεχίσει ο Πέτρος Γερομιχαλός και σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δήλωσε πως το Λάυριο είναι γι αυτον οικογένεια.

Ο Πέτρος Γερομιχαλός θα είναι κάτοικος Λαυρίου για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν και έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Δήλωσε πως το Λαύριο γι αυτόν είναι οικογένεια και ταυτόχρονα νιώθει ευλογημένος που θα είναι ο αρχηγός της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Γκιστ για τον Γιαννακόπουλο και το περιστατικό με το πούλμαν

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Τέταρτη χρονιά στο Λαύριο Megabolt, τι ήταν αυτό που σε κράτησε στην ομάδα;

«Για μένα το Λαύριο Megabolt πρώτα από όλα είναι οικογένεια. Έχω ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ, οπότε είχαν τον πρώτο λόγο στην όποια απόφαση θα έπαιρνα για το μέλλον μου. Ήταν εύκολο για μένα να αποφασίσω πως συνεχίζω στην ομάδα για τέταρτη χρονιά».

Διαδέχεσαι στην αρχηγία τον Βασίλη Μουράτο, με τον οποίο είστε εξαιρετικοί φίλοι και συνυπήρξατε στην ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια…

«Είναι τιμή μου να είμαι αρχηγός σε μια ομάδα όπως το Λαύριο. Ο Βασίλης ήταν υπόδειγμα αρχηγού έχει αφήσει μια παρακαταθήκη πολύ ισχυρή, την οποία και θέλω και εγώ να συνεχίσω με γνώμονα το καλό της ομάδας».

Το Λαύριο Megabolt επιστρέφει στην πετυχημένη επιλογή παικτών που μόλις ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Συμφωνείς ότι αυτό το μοντέλο ταιριάζει στην ομάδα;

«Τα αποτελέσματα και οι πορείες που είχε η ομάδα με αυτή τη συνταγή ήταν εξαιρετικά, ο κόουτς είναι πολύ έμπειρος και ξέρει πώς να φτιάξει και να μοντάρει την ομάδα με παίκτες που είναι rookies. Θεωρώ ότι ήταν σωστή η κίνηση της ομάδας να πάει με αυτή τη συνταγή φέτος».

Τι να περιμένει ο κόσμος από τον Πέτρο Γερομιχαλό τη νέα σεζόν;

«Αυτό που κάνει κάθε χρονιά. Να δίνει τα πάντα στο γήπεδο και να βοηθάει την ομάδα πρώτα από όλα να κερδίζει. Φυσικά θα βοηθήσω και εγώ όπως τα υπόλοιπα παιδιά να δημιουργήσουμε το κατάλληλο κλίμα και να γίνουμε ομάδα και εκτός παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ