Γιαννόπουλος: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σημαίνει πολλά και τίποτα»

Γιαννόπουλος: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σημαίνει πολλά και τίποτα»

Στην αναμέτρηση του Ρέθυμνο με τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Basket League στάθηκε σε δηλώσεις του ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (11/04) παιχνιδιού κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Basket League τόνισε ότι στόχος του Ρεθύμνου είναι να διατηρήσει την ταυτότητά του ως ομάδα, δεδομένου ότι παίζει απέναντι σε «μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Ρεθύμνου:

«Το αυριανό ματς (11/4, 16:00) είναι ένα παιχνίδι το οποίο για μας ταυτόχρονα σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ότι θα είναι δύσκολο. Από κει και πέρα δεν ξεγράφουμε τίποτα.

Καλώς ή κακώς πρώτα παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και μετά με την Κύμη. Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε κάποια πράγματα που έχουμε πρόβλημα και να τα διορθώσουμε και να κοιτάξουμε να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας σαν ομάδα.

Βέβαια το παιχνίδι απέναντι στην Κύμη είναι κομβικό. Θέλουμε να κερδίσουμε και από κει και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τον φετινό στόχο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ