Ράντονιτς: «Εύκολη η απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Ράντονιτς: «Εύκολη η απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Εύκολη χαρακτήρισε την απόφαση του να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού ο Ντέγιαν Ράντονιτς ο οποίος προσγειώθηκε στην Αθήνα.

Στην Αθήνα και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για την απόφαση να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και τη χαρακτήρισε εύκολη, καθώς πρόσθεσε πως οι «πράσινοι» χρειάζονται ακόμα μία προσθήκη στο ρόστερ τους.

Διαβάστε επίσης: Record: «Ο Ολυμπιακός παραμένει στο κόλπο για τον Καμπράλ»

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήρθατε εδώ για να με υποδεχθείτε. H απόφασή μου να αποδεχθώ την πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν εύκολη. Πρόκειται για ένα σπουδαίο κλαμπ και αποτελεί τιμή που δουλεύω γι’ αυτό. Πάντοτε σεβόμουν τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο και θεώρησα πως θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο Ράντονιτς.

Και πρόσθεσε: «Μιλήσαμε αρκετά με τους ανθρώπους της ομάδας από την ημέρα που υπέγραψα. Αναλύσαμε τι παίκτες έχουμε και τι παίκτες χρειαζόμαστε. Δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και θα χρειαστεί πολλή δουλειά από μέρους μας. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν ακόμη παίκτη. Τις επόμενες ημέρες θα επιλέξουμε τον καταλληλότερο ώστε να κάνουμε μια καλή κίνηση».

Όσο για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα: «Για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου, όχι μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Νομίζω πως μπορούμε να το καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ