Καλαμπάκος: «Είχαμε διάθεση, πολύ καλός σουτέρ ο Κάρσον»

Καλαμπάκος: «Είχαμε διάθεση, πολύ καλός σουτέρ ο Κάρσον»

Ο προπονητής του Κόροιβου, Ντίνος Καλαμπάκος, μίλησε για τη νίκη επί του ΓΣΛ Φάρου και έκανε ειδική μνεία στον Τζαχί Κάρσον.

Ο Κόροιβος το απόγευμα της Τρίτης νίκησε τον ΓΣΛ Φάρο στο κλειστό της Ηλιδας με 73-55 και πλέον μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ο προπονητής της ομάδας από την Αμαλιάδα, Ντίνος Καλαμπάκος, μετά τη νίκη επί των Θεσσαλών στάθηκε στη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του. «Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, είχαμε διάθεση και φανατισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Τζαχί Κάρσον, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και βοήθησε τον Κόροιβο να φτάσει στη νίκη: «Είναι καλός σουτέρ και αισθάνεται καλά στην Αμαλιάδα», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Ευτυχώς, γιατί εδώ και ένα μήνα δεν είχαμε καθόλου χαμόγελο. Κάθε αλλαγή ήταν σαν να περνάμε τρικυμία. Με τις δύο αλλαγές που κάναμε πρόσφατα, κάτι πετύχαμε. Η ζωή συνεχίζεται, έχουμε ακόμα δρόμο»

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει ισοβαθμία στη μάχη για την παραμονή: «Αν τα πράγματα πάνε φυσιολογικά, είτε διπλή είτε τριπλή θα υπάρξει. Τώρα θα δούμε. Γίνονται και διάφορα παράξενα. Μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ βραχυκυκλώσαμε όλοι».

Για την εμφάνιση και τη νίκη επί του ΓΣΛ: «Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Παίζαμε πολύ άσχημα τον τελευταίο καιρό. Προσεγγίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε διάθεση και φανατισμό και μέσα στην Αμαλιάδα παίξαμε πάρα πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να αντιστρέψουμε την κακή ψυχολογία που είχαμε και θέλαμε να παίξουμε καλά. Ο Ολυμπιακός μας συνέθλιψε, ο ΠΑΟΚ μας κατάπιε».

Για τον Κάρσον και την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον ΓΣΛ: «Ο Κάρσον είναι καλός σουτέρ και αισθάνεται καλά στην Αμαλιάδα. Του είπαμε πως αν είναι ελεύθερος να πάρει τα σουτ. Εμάς ο υπολογισμός μας ήταν να κερδίσουμε με 5 για να έχουμε τη διαφορά».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε διάθεση, είχαμε πείσμα, είχαμε θέληση και το κυριότερο ότι ερχόμασταν από μία πολύ κακή ψυχολογία το τελευταίο διάστημα και ευτυχώς βρεθήκαμε έτοιμοι και αποφασισμένοι. Δείξαμε πάθος, διάθεση και θέληση.

Έχουμε τέσσερα παιχνίδια, θα παίξουμε εμείς όσο μπορούμε καλύτερα, όσο μπορούμε πιο φανατισμένα, ότι μπορούμε να κάνουμε και στο τέλος θα κάνουμε την σούμα. Να πω συγχαρητήρια στον Θανάση γιατί έχει περάσει ένα λούκι πάρα πολύ καιρό με την ομάδα της Λάρισας, άρα είναι άξιος συγχαρητηρίων που έχει φτάσει την ομάδα ένα βήμα για να σωθεί.

Εμείς κάναμε μία νίκη που θέλαμε και θα δούμε και τα άλλα αποτελέσματα, ελπίζουμε αυτή μας η εμφάνιση να είναι η αρχή καλύτερων πραγμάτων. Στην Αμαλιάδα αυτή η ομάδα παρουσιάζεται κάπως αλλιώς, με καλύτερη διάθεση, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ευτυχώς αυτό έγινε και σήμερα. Χάρηκα που όλα τα παιδιά σήμερα ήταν αποφασισμένα, ακόμη και στον πάγκο. Νομίζω είμαστε σε καλή φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ