Ζιάγκος : «Παίκτες, διοίκηση και κόσμος κάνουν υπερβάσεις»

Ζιάγκος : «Παίκτες, διοίκηση και κόσμος κάνουν υπερβάσεις»

Στη σημασία της πρώτης εκτός έδρας νίκης στο φετινό πρωτάθλημα, στάθηκε ο Ελληνας τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Τρίκαλα.

Ο Πανιώνιος επικράτησε στα Τρίκαλα με 81-76 και πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά το τέλος του ματς, ο Βαγγέλης Ζιάγκος έκανε δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση, τονίζοντας τη σημασία της νίκης, προσθέτοντας ότι η παίκτες, κόσμος και διοίκηση κάνουν υπερβάσεις προκειμένου να σωθεί η ομάδα.

«Είχαμε δείξει σημάδια σταθερής βελτίωσης και αποφασιστικότητας. Μας έλειπε η εκτός έδρας νίκη. Το είχαμε σημαδέψει αυτό το παιχνίδι καθώς ήταν δύσκολο λόγω των ιδιαιτεροτήτων, δεν έχουμε τελειώσει, συνεχίζουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν οργανωθήκαμε επιθετικά, αποσυντονιστήκαμε, χάσαμε τις αρχές και τους κανόνες στην άμυνά μας. Είχαμε εκνευρισμό, μπήκε και ο κόσμος στην επίθεση, αλλά τα παιδιά είχαν τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα και με ψυχραιμία βρήκαμε το μυαλό μας.

Οι απουσίες των Τρικάλων κοντά στο καλάθι ήταν γνωστές, το ισορρόπησαν με παγίδες, πρέπει να συγχαρώ τα παιδιά. Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη όπως ήταν ως τώρα. Θεωρήθηκε ακατόρθωτο η παραμονή, αλλά παλέψαμε, δουλέψαμε, βγάλαμε τον καλύτερο εαυτό μας με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, έχουμε τέσσερα παιχνίδια, θέλουμε τουλάχιστον μία νίκη, είμαστε κοντά στην πηγή και δεν είμαστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψουμε. Εμείς, ο κόσμος και η διοίκηση κάνουμε υπερβάσεις για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ