Άρης : Οριστικά χωρίς Μπελ και Αθηναίου με Κύμη

Άρης : Οριστικά χωρίς Μπελ και Αθηναίου με Κύμη

Οι δύο γκαρντ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους κι έτσι ο Βαγγέλης Αγγέλου θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών τους.

Νοκ-άουτ κι επισήμως για το πολύ κρίσιμο ματς με την Κύμη στο Nick Galis Hall την Τετάρτη (11/4, 18:00 – ΕΡΤ1 BL Show) -για την 22η αγωνιστική- τέθηκαν Γκάρι Μπελ και Γιάννης Αθηναίου.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης, τόσο ο Αμερικανός, όσο και ο Ελληνας γκαρντ, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους, συνεπώς δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν αύριο.

Πάντως μετά τις σημερινές (10/4) νίκες τον Πανιωνίου και Κόροιβου (επί Τρικάλων και ΓΣΛ Φάρου αντίστοιχα) τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον Άρη. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου έχει 28 βαθμούς και ματς λιγότερο, την ώρα που οι κυανέρυθροι έχουν πλέον 29 βαθμούς, όπως άλλωστε και η ομάδα της Αμαλιάδας.

Συνεπώς η νίκη επί της Κύμης απέκτησε επιτακτικό χαρακτήρα για τον αυτοκράτορα, προκειμένου τα μαύρα σύννεφα να φύγουν πάνω από το Παλέ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:  «Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα (10/04) η προετοιμασία του Άρη, ενόψει της αυριανής (11/04, 18:00, ΕΡΤ1 Βasket League Show) εντός έδρας αναμέτρησης με την Κύμη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο Γιάννης Αθηναίου και ο Gary Bell ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια θεραπεία, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από θλάση και δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι.

Οι υπόλοιποι παίκτες βρέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου. Πριν την έναρξη της προπόνησης, οι παίκτες του Άρη παρακολούθησαν σε βίντεο την ομάδα της Κύμης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ