Σακελλαρίου : Έφτασε τους 500 πόντους

Σακελλαρίου : Έφτασε τους 500 πόντους

Ο Σακελλαρίου έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων για 1η φορά μετά από τρεις αγωνιστικές και για 15η φορά στις 22 αγωνιστικές.

Σε 22 παιχνίδια με τον Πανιώνιο Βίκος Cola, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου σημείωσε περισσότερους πόντους από τα 65 που είχε πριν τη φετινή σεζόν. Ο αρχηγός του «ιστορικού» με τους 12 που είχε στη σημερινή πολύτιμη νίκη επί των Τρικάλων BC Aries, έφτασε τους 500 στην καριέρα του στην κατηγορία.

Ο Σακελλαρίου έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων για 1η φορά μετά από τρεις αγωνιστικές και για 15η φορά στις 22 αγωνιστικές.

ΜΙΚΡΑ

*Ο Ντέγιαν Κράβιτς αστόχησε μόνο σε ένα από τα εννιά δίποντα που επιχείρησε (8/9) κι έτσι δεν κατάφερε να ισοφαρίσει την κορυφαία φετινή επίδοση της Stoiximan.gr Basket League που κρατάει από τη 10η αγωνιστική ο Πάρης Μαραγκός (10/10).

Ο Σέρβος πάντως κόβοντας τέσσερα αντίπαλα σουτ, ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση της κατηγορίας. Τέσσερα είχε και ο ίδιος κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ στην ίδια επίδοση έφτασαν και οι Ελονού, Μιλουτίνοφ, Φαγιέ, Τέγιτς, Κάιζερ (3 φορές), Όγκαστ και Λι.

*Με τα δύο λάθη που έκανε σήμερα, ο Ζήσης Σαρικόπουλος έφτασε τα 200 στην καριέρα του στην κατηγορία.

*Σε ομαδικό επίπεδο, ο Πανιώνιος Βίκος Cola πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στη Stoiximan.gr Basket League από τις 27 Δεκεμβρίου 2014 όταν είχε επικρατήσει του Πανελευσινιακού με 70-68 (Κορόλεφ 19π, 13ρ, Κόλεμαν 12π, 13ρ.). Έκτοτε μετρούσε 18 διαδοχικές ήττες μακριά από το κλειστό της «Αρτάκης», 10 εκ των οποίων τις γνώρισε στο φετινό Πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ