Ρένφρο: «Θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω»

Ρένφρο: «Θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω»

Αποφασισμένος να αποδείξει ότι μπορεί να ηγηθεί του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Νέιτ Ρένφρο.

Αποτελεί έναν από τους (λίγους) συνδετικούς κρίκους της καινούριας με την περυσινή ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Νέιτ Ρένφρο ανανέωσε τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο», έχει αρχίσει να «γράφει» χιλιόμετρα στην προετοιμασία της ομάδας και ανυπομονεί για την έναρξη των υποχρεώσεων των «ασπρόμαυρων» για τη νέα σεζόν.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε για τη νέα χρονιά. Όταν ήρθα πέρυσι ήμασταν σε δύσκολη θέση, υπήρχε πίεση, όμως τώρα ξεκινάμε από το μηδέν με ένα καινούριο γκρουπ. Υπάρχει ένας πυρήνας με νεαρούς παίκτες στην ομάδα, θέλουμε να κερδίζουμε παιχνίδια, να προχωράμε μπροστά.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικός Πάτρικ Γιανγκ: «Δύσκολα θα περπατήσω ξανά, αλλά θα προσπαθήσω»!

Έχουμε ηγέτες στο ρόστερ, κάποιους καλούς Έλληνες παίκτες, μπορούμε να έχουμε μια καλή ισορροπία και μια όμορφη σεζόν», δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, στην πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα περίοδο (22/8).

Πρόσθεσε εξηγώντας για την απόφασή του να παραμείνει στους Θεσσαλονικείς. «Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα. Ήθελα να είμαι φέτος στην ομάδα από το ξεκίνημά της. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας ιστορικός σύλλογος, έχει μια μεγάλη βάση φιλάθλων, θέλω να τους δείξω τι μπορώ να κάνω, αλλά και τι μπορεί να κάνει όλη η ομάδα. Πρέπει να έχω καλύτερη αίσθηση στο παιχνίδι.

Έπαιξα μόλις 7 ματς πέρυσι, τα οποία ήταν τα πρώτα μου στην Ευρώπη. Προσαρμοζόμουν πέρυσι στο ευρωπαϊκό στυλ, κάτι που θα συνεχίσω να κάνω και να νιώθω πιο άνετα. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά».

Ερωτηθείς για το ρόλο που θα έχει στην ομάδα, αλλά και το αν μπορεί να ανταποκριθεί ο ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, απάντησε λέγοντας: «Το μεγαλύτερο πράγμα που έμαθα πέρυσι ήταν το πώς παίζεται το παιχνίδι στην Ευρώπη, γεγονός που διαφέρει πολύ από την G-League. Είναι η ταχύτητα του αγώνα, το πώς σφυρίζουν οι διαιτητές, το να παίζεις έξυπνα.

Μικρά πράγματα που δε γνώριζα και στα οποία προσαρμόζομαι. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε οτιδήποτε για τους αγώνες που θα έχουμε στη διάρκεια της σεζόν. Είμαστε λίγο χρόνο όλοι μαζί, τώρα γνωριζόμαστε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να κερδίζουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Κατέληξε ο Ρένφρο τονίζοντας: «Θα παλεύουμε τη νέα σεζόν. Πέρυσι δεν ήταν αντιπροσωπευτική η χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Αυτή η ομάδα θα πηγαίνει στον… πόλεμο σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω θα παίζουμε όμορφο μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ