Πάτησε Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Φρέιζερ (pics)

Πάτησε Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Φρέιζερ (pics)

Στη χώρα μας για να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τιμ Φρέιζερ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από σήμερα (5/9) ο Τιμ Φρέιζερ με σκοπό να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ και να προετοιμαστεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για τις προσπάθειες τις Ένωσης, τόσο σε Ελλάδα, όσο και Ευρώπη.

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός γκαρντ έρχεται για να δώσει λύσεις στην περιφέρεια των κιτρινόμαυρων με τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει από τον μαγικό κόσμο το ΝΒΑ.

  • Διαβάστε επίσης: Πινέδα: «Να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας»

Τη σεζόν 2014-15 έκλεψε τις εντυπώσεις στη D League, με τη φανέλα των Maine Celtics, έχοντας 16 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 9.5 ασίστ, όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα, όντας ο MVP του Πρωταθλήματος, κερδίζοντας έτσι συμβόλαια μικρής διάρκειας σε Philadelphia 76ers και Portland Blazers. Στο Πόρτλαντ, αγωνίστηκε σε 32 αγώνες της επόμενης χρονιάς, κλείνοντας τη σεζόν στη Νέα Ορλεάνη, για λογαριασμό των Pelicans.

Τη χρονιά 2016-2017 κατέγραψε 65 συμμετοχές στο NBA, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην πορεία της ομάδας, ενώ ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή στους Washington Wizards, όπου και έπαιξε σε 59 αγώνες. Το 2018 επέστρεψε στους Pelicans, ενώ έκλεισε τη χρονιά στο Milwaukee, αγωνιζόμενος με τη φανέλα των Bucks.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ:

Λίγο μετά την άφιξή του ο Φρέιζερ επισκέφθηκε και τα Λιόσια για να γνωρίσει τους ανθρώπους της νέας του ομάδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ