Ολυμπιακός: Δεύτερο δυνατό τεστ με Φενερμπαχτσέ

Ολυμπιακός: Δεύτερο δυνατό τεστ με Φενερμπαχτσέ

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη απόψε (20:30) στο δεύτερο φιλικό των δύο ομάδων μέσα σε τρεις μέρες.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 74-66 το Σάββατο (10/9), αντιμετωπίζει απόψε ξανά τη Φενερμπαχτσέ σε φιλική αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη, αλλά αυτή τη φορά με την παρουσία φιλάθλων.

Φυσικά, λόγω Eurobasket αμφότερες οι ομάδες θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες, με τους Ερυθρόλευκους να μην έχουν ακόμη διαθέσιμους τους Βεζένκοφ, Φαλ, Σλούκα, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και Λούντζη, ενώ οι πρωταθλητές Τουρκίας τον… προπονητή τους, Δημήτρη Ιτούδη, τον Νικ Καλάθη και πολλούς ακόμη παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Τσεχία 94-88: Στους «8» του Ευρωμπάσκετ η γαλανόλευκη

«Ανυπομονούμε για τον αγώνα της Δευτέρας. Θα είναι κάτι σαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, καθώς θα είναι ανοικτό στο κοινό. Θα έρθουν αρκετοί φίλαθλοι. Όλοι ανυπομονούμε. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι, για τον επιπλέον λόγο ότι κερδίσαμε το χθεσινό ματς. Περιμένουμε πως θα είναι πιο επιθετικοί και ακόμη πιο συγκεντρωμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζοέλ Μπολομπόι που ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην προχθεσινή νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ