Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός, «δύο στα δύο» κόντρα στη Φενερμπαχτσέ (93-79, vids)

Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός, «δύο στα δύο» κόντρα στη Φενερμπαχτσέ (93-79, vids)

Οι Ερυθρόλευκοι στο δεύτερο φιλικό τους επί τούρκικου εδάφους, επικράτησαν με 93-79 της Φενερμπαχτσέ.

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα φιλικά απέναντι στη Φενερμπαχτσέ πέτυχε ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν στην Κωνσταντινούπολη με 93-79.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» πρόσωπα και σχήματα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τους παίκτες του να βγάζουν στο παρκέ πολλά από τα στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις και να επικρατούν των πρωταθλητών Τουρκίας.

Διαβάστε επίσης: Γερμανία: Δεν προπονήθηκε ο Φόιγκτμαν, ατομικό για Βάγκνερ

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι είχαν νικήσει και στο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες πριν από λίγες ημέρες (74-66), βρήκαν αντίσταση μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους παίκτες του Μπαρτζώκα στη συνέχεια να ανεβάζουν στροφές και να φτάνουν σε μια άνετη νίκη.+

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 24-22, αλλά στην δεύτερη περίοδο οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν στις δύο πλευρές του παρκέ και από -2 βρέθηκαν στο +9 (40-49). Οι Πειραιώτες συνέχισαν με το πόδι στο… γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους πρωταθλητές να ανεβάζουν τη διαφορά στους 17 (72-55), με την τελευταία περίοδο να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 93-79.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε έξι παίκτες του να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Πίτερς με 19, ενώ εξαιρετικός ήταν ο Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος είχε με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Από εκεί και πέρα, ο ΜακΚίσικ είχε 15 πόντους, 13 ο Μπολομπόι, 12 ο Πάπας και 11 ο Κάνααν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον πάγκο της Φενερμπαχτσέ ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη, Στέφανος Δέδας, καθώς ο τεχνικός της τούρκικης ομάδας βρίσκεται στο Βερολίνο με την εθνική μας ομάδα. Πρώτοι σκόρερ για τους ηττημένους ήταν οι Γουίλμπεκιν και Μπούκερ, με 18 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 40-49, 55-72, 79-93

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ