ΜακΛίν : «Η χημεία του Ολυμπιακού παραμένει ζωντανή»

ΜακΛίν : «Η χημεία του Ολυμπιακού παραμένει ζωντανή»

Ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο μίλησε ο Τζαμέλ ΜαΚλίν, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η χημεία της ομάδας παραμένει ζωντανή.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν έγραψε blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μιλώντας για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο και για τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού, την είσοδο στο Final 4 της Euroleague.

Επίσης, ο Αμερικανός σέντερ των Ερυθρόλευκων δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στα μπασκετικά παρκέ έπειτα από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο ΜακΛίν στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας! Χαίρομαι που τα λέμε ξανά μετά από μια μικρή παύση!

Προερχόμαστε από ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο. Ειδικά εγώ που έμεινα εκτός λόγω ασθένειας, ένιωσα ωραία που πάτησα ξανά παρκέ και προσπάθησα να βρω ρυθμό εν όψει των επόμενων αναμετρήσεων. Αυτό που διαπιστώσαμε στον τελευταίο αγώνα μας είναι ότι η χημεία της ομάδας παραμένει «ζωντανή».

Ο χρόνος, όμως, μας πιέζει… Σήμερα θα δούμε βίντεο για τον επόμενο αντίπαλό μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον Πανιώνιο. Θέλουμε να κάνουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση στην Basket League και να χρησιμοποιήσουμε και αυτό το ματς για να προετοιμαστούμε για τις κρίσιμες αναμετρήσεις της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή. Επίσης, θα πρέπει μέσα στον αγώνα να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε κομμάτια του παιχνιδιού μας που θα μας κάνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικούς στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι μακρά, αλλά θα προπονηθούμε σκληρά. Ελπίζω να επιστρέψουν και οι τελευταίοι τραυματίες. Θα πρέπει να έχουμε την απαραίτητη ενέργεια και να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την μάχη της Ευρωλίγκας. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να προκριθούμε στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ