Κουκουλιάς : «Θα παίξουν στα Τρίκαλα Αθηναίου και Μπελ»

Κουκουλιάς : «Θα παίξουν στα Τρίκαλα Αθηναίου και Μπελ»

Εστω κι αν δεν έχουν ξεπεράσει απολύτως τους τραυματισμούς τους, οι δύο γκαρντ θα «σφίξουν τα δόντια» και θα αγωνιστούν στο ματς-τελικό με τα Τρίκαλα.

Ευχάριστα νέα προέκυψαν την Πέμπτη (12/4) για τους Γκάρι Μπελ και Γιάννη Αθηναίου, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και συγκεκριμένα θλάση την οποία έχουν υποστεί.

Όπως δήλωσε στο Yellow Radio 92,8 ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Κουκουλιάς, οι δύο γκαρντ θα τεθούν στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου για το κρίσιμο ματς με τα Τρίκαλα το Σάββατο (14/4 – ΕΡΤ1 Basket League Show/ERTPLAY1).

Βεβαίως ξεκαθάρισε πως κανείς δεν είναι απολύτως έτοιμος, ωστόσο λόγω τη σημασίας του αγώνα, οι δύο παίκτες θέλουν να αγωνιστούν. Αλλωστε φάνηκε και στο ματς την Κύμη την Τετάρτη πόσο πολύ έλειψαν από την ομάδα του Αγγέλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Κουκουλιάς: «Στον αγώνα με την Κύμη πήραμε την απόφαση να μην αγωνιστούν οι Μπελ και και Αθηναίου. Ήταν μεγάλο ρίσκο να παίξουν. Υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια και η απόφαση βγήκε προς το όφελος της ομάδας και των αθλητών. Υπήρχε, όπως είπε και ο κόουτς στην συνέντευξη μετά τον αγώνα πάντα ο κίνδυνος και της υποτροπής, την οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε».

Για το αν θα παίξουν το Σάββατο είπε: «Ιατρικά δεν είναι 100% έτοιμοι, δεν μπορεί να είναι μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό και αγωνιστική αποχή. Αλλά βλέποντας στα μάτια τους παίκτες και μιλώντας μεταξύ τους, πιστεύω ότι θα παίξουν και οι δυο, για να βοηθήσουν όπως μπορούν και όπως κρίνει ο προπονητής την προσπάθεια της ομάδας. Άλλωστε, μετά τον αγώνα του Σαββάτου με τα Τρίκαλα, υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και χρόνος να ξεπεραστεί το οποιαδήποτε πρόβλημα προκύψει».

Για τον τραυματισμό των Μπελ και Αθηναίου: «Ο Μπελ έχει θλάση οπίσθιου μηριαίου, η οποία είναι παρόμοια με του Αθηναίου στη γάμπα. Αν ήθελε κανείς να αποφασίσει σύμφωνα την ιατρική πρακτική θα έπρεπε να τους αφήσει εκτός για 20 μέρες, όταν και υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα. Βλέπουμε πάντα το καλό του αθλητή και της ομάδας. Αν ήταν κάποιος να με ρωτήσει πότε θα είναι έτοιμοι θα του έλεγα σε 20 μέρες. Δεν είναι πάντα ξεκάθαρο το πότε θα είναι διαθέσιμος ο παίκτης για να παίξει είτε λίγο, είτε  είτε πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ