Νέα ατυχία στον Άρη, σε κλινική ο Τσαϊρέλης!

Νέα ατυχία στον Άρη, σε κλινική ο Τσαϊρέλης!

Στομαχικό πρόβλημα για τον Ελληνα φόργουορντ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι Μπελ και Αθηναίου.

Δεν φτάνει που ο Άρης ταλαιπωρείται από τόσα διοικητικά προβλήματα, δεν λέει να ηρεμήσει ούτε από τα αγωνιστικά. Αυτή τη φορά το πρόβλημα αφορά τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος εισήχθη σήμερα (12/04) στην κλινική «Άγιος Λουκάς» με γαστρεντερικές διαταραχές!

Παρά το θέμα που προέκυψε, εκτιμάται ότι ο Ελληνας φόργουορντ/σέντερ θα καταφέρει να αγωνιστεί στο κρίσιμο ματς με τα Τρίκαλα (14/04, 16:30, ΕΡΤPLAY1). Από την άλλη όμως, μία ακόμη αναποδιά ήρθε να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες για τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Οσον αφορά τους Γιάννης Αθηναίου και Γκάρι Μπελ ακολούθησαν και σήμερα (Πέμπτη 12/4) ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, εξαιτίας της θλάσης από την οποία ταλαιπωρούνται. Πάντως όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο γιατρός του Άρη, αμφότεροι θα αγωνιστούν κόντρα στους Θεσσαλούς, έστω κι αν δεν θα είναι απολύτως έτοιμοι.

Από εκεί και πέρα, πρόβλημα προέκυψε και με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα, στη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε. Ο 19χρονος παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις από τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Κουκουλιά.

Εξάλλου, να πούμε οτι οι κίτρινοι προπονήθηκαν μία φορά στο Nick Galis Hall, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους. Πριν την έναρξη της προπόνησης, οι «κίτρινοι» παρακολούθησαν σε βίντεο τον μεθαυριανό τους αντίπαλο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ