Ράντονιτς: «Θα δώσουμε ότι έχουμε σε κάθε παιχνίδι»

Ράντονιτς: «Θα δώσουμε ότι έχουμε σε κάθε παιχνίδι»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, μίλησε στη Media Day των «πρασίνων» για τη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν και πλέον ετοιμάζεται για την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων με το Σούπερ Καπ. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ντέγιαν Ράντονιτς, μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, τους νέους παίκτες και τόνισε πως ακόμα δεν μπορεί να μιλάει για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράντονιτς:

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα:

Διαβάστε επίσης: Το σχέδιο με τους δύο Βεζένκοφ και το «κλειδί» για τον Μπολομπόι (Vids)

«Δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς πότε. Αύριο θα έχουμε επιτέλους όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Την περασμένη εβδομάδα ο Παπαγιάννης έκανε κάποιες προπονήσεις μαζί μας. Πάμε βήμα-βήμα για να δούμε που βρισκόμαστε. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, οι Πονίτκα και Γκριγκόνις θα είναι μαζί μας αύριο για πρώτη φορά. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται και πρέπει να έχουμε υπομονή στο πλάνο μας».

Για το Σούπερ Καπ και την πιθανή κόντρα με τον Ολυμπιακό:

«Οι περισσότερες ομάδες της Ευρωλίγκα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Συγκεντρωνόμαστε το πως θα είμαστε όλοι μαζί στο παρκέ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στην προπόνηση και στο τουρνουά».

Το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:

«Θα δώσουμε ότι έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι κατάλληλη ώρα για να πούμε πολλά, ειδικά για την Ευρωλίγκα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να είμαστε ικανοποιημένοι στο τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ