H…τάπα οπαδού του Παναθηναϊκού στον Ντιλέινι (pic)

H…τάπα οπαδού του Παναθηναϊκού στον Ντιλέινι (pic)

Το φοβερό fair play φίλου των "πρασίνων" προς το πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη, για το ειρωνικό tweet του Αμερικανού γκαρντ των Χοκς.

Συνέχεια στην υπόθεση… Ντιλέινι και Βασίλη Σπανούλη δόθηκε στο twitter. Και είχε και αύρα… Παναθηναϊκού.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και να σας υπενθυμίσουμε την ιστορία, ο Αμερικανός γκαρντ των Χοκς, ο οποίος είναι τραυματίας αυτήν την περίοδο και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, είχε ανεβάσει ένα «τιτίβισμα» που έλεγε πως θα είναι ενδιαφέρουσα η θερινή σεζόν αφού θα μπορεί να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ενας οπαδός του Ολυμπιακού του έγραψε να έρθει στους «ερυθρόλευκους» για να βαστάει τις… πετσέτες του Σπανούλη, με τον ίδιο να λέει ειρωνικά «Θύμισέ μου τους μέσους όρους μου απέναντι στον Ολυμπιακό;».

Τα σχόλια πήγαν και ήρθαν, για να έχουμε συνέχεια και σήμερα, με έναν οπαδό του Παναθηναϊκού να βγαίνει στην αντεπίθεση.

Χωρίς φόβο και με… πάθος, του απάντησε: «Πες μου πόσους πόντους έχει κατά μέσο όρο ο Σπανούλης απέναντί στην παλιά σου ομάδας; Εντάξει φίλε μου, είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού, όμως δεν έχεις καταφέρει στην καριέρα σου ούτε το 1/10 από ότι έχει ο Σπανούλης. Εχει τρία πρωταθλήματα στη Γαλλία, την Γερμανία και την Ουκρανία. Για…όνομα του Θεού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ