Καλάθης : Για έβδομη φορά μοιράζει διψήφιο αριθμό ασίστ

Καλάθης : Για έβδομη φορά μοιράζει διψήφιο αριθμό ασίστ

Σε ενός είδους ρουτίνας έχει εξελιχθεί η επίδοση των 10+ ασίστ για τον Νικ Καλάθη. Ο διεθνής γκαρντ είχε 10 στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Κολοσσό H Hotels κι έτσι έφτασε για 7η φορά σε διψήφια επίδοση στη φετινή Stoiximan.gr Basket League έχοντας πια τα πρωτεία αφού στα έξι βρίσκεται ο Νίκος […]

Σε ενός είδους ρουτίνας έχει εξελιχθεί η επίδοση των 10+ ασίστ για τον Νικ Καλάθη. Ο διεθνής γκαρντ είχε 10 στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Κολοσσό H Hotels κι έτσι έφτασε για 7η φορά σε διψήφια επίδοση στη φετινή Stoiximan.gr Basket League έχοντας πια τα πρωτεία αφού στα έξι βρίσκεται ο Νίκος Γκίκας του Προμηθέα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις πέντε προηγούμενες σεζόν του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, ο Καλάθης είχε φτάσει συνολικά πέντε φορές σε 10+ ασίστ ενώ φέτος σε 23 παιχνίδια το κατάφερε επτά φορές. Είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ εντός, τον Προμηθέα εντός, τον Κολοσσό H Hotels εκτός, το Λαύριο Megabolt εκτός, τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο εντός και τον Προμηθέα εκτός έδρας.

ΜΙΚΡΑ

*Ο Τζέιμς Γκιστ είχε τέσσερα επιθετικά ριμπάουντ στο σημερινό παιχνίδι και με αυτά έγινε ο 5ος ξένος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού Superfoods που έφτασε και ξεπέρασε τα 200 στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

*Δύο αμυντικά ριμπάουντ είχε ο Γιάννης Γεωργαλλής και με αυτά έφτασε σε διπλό ατομικό επίτευγμα. Έγινε ο 1ος της σχετικής, ιστορικής λίστας του Κολοσσού H Hotels. Έφτασε τα 426 και ξεπέρασε τον Άγγελο Τσάμη. Παράλληλα έγινε ο 4ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας της Ρόδου που έφτασε συνολικά τα 500 ριμπάουντ.

*Ο Κιθ Ράιτ έφτασε σημείωσε το πρώτο του “double-double” με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ. Έγινε ο 4ος παίκτης του Κολοσσού H Hotels που έφτασε σε αυτήν την επίδοση μετά τους Μάρβιν Τζόουνς (4), Ραμόν Χάρις (2) και Μάλκολμ Γκρίφιν (1). Με τα οχτώ “double-double” η ομάδα της Ρόδου είναι 2η της σχετικής λίστας της φετινής Stoiximan.gr Basket League πίσω μόνο από τον Προμηθέα που έχει 12.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ