Τακιανός : «Ο Άρης είχε μεγαλύτερο κίνητρο»

Τακιανός : «Ο Άρης είχε μεγαλύτερο κίνητρο»

«Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τη φετινή σεζόν γιατί η ομαλή λήξη της φετινής χρονιάς θα είναι η παρακαταθήκη για την επόμενη», σημείωσε μετά την ήττα από τον Άρη ο Ελληνας τεχνικός.

Τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικά απέναντι στον Άρη και μετά την ήττα από τον αυτοκράτορα υποβιβάστηκαν και μαθηματικά. Μετά το τέλος του ματς, ο Φώτης Τακιανός στάθηκε στο σαφώς υψηλότερο κίνητρο που είχαν οι Θεσσαλονικείς από τους Θεσσαλούς.

Αρχικά ο τεχνικός των Θεσσαλών μίλησε στην κρατική τηλεόραση: «Υπάρχει μια δεδομένη κατάσταση που εμείς πρέπει να φέρουμε εις πέρας. Είναι δύσκολη η κατάσταση, έχουμε ελλείψεις σε δυναμικό, σε ψυχολογία, υστερούμε στα πάντα κι αυτό είναι δεδομένο. Προσπαθούμε στη διάρκεια της βδομάδας να μειώσουμε το χάσμα που υπάρχει μεταξύ των δεδομένων αυτών και των απαιτήσεων των παιχνιδιών. Δεν έχουμε λύσεις, μόνο με κίνητρο τον εγωισμό, την περηφάνια και το σεβασμό που πρέπει να δείξουμε προς όλους παίζουμε ώστε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή…».

Λίγο αργότερα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον Άρη και καλή δύναμη όσον αφορά τη συνέχεια. Για μας ήταν ένα παιχνίδι το οποίο, όπως και τα τελευταία, είχε τις ίδιες δυσκολίες. Απέναντι σ’ έναν αντίπαλο με σαφώς υψηλότερο κίνητρο και με παίκτες που δεν είχε στον προηγούμενο αγώνα. Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τη φετινή σεζόν γιατί η ομαλή λήξη της φετινής χρονιάς θα είναι η παρακαταθήκη για την επόμενη.

Μια ομάδα που θα παλεύει κάθε μέρα μπορεί να αρέσει σε κάποιους για να ξαναφέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει. Στο παιχνίδι δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί σε πολλά πράγματα, όπως η προστασία του καλαθιού. Κι όπως γίνεται συνήθως, αναλόγως με την πίεση που δέχεται στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο, καταρρέει λόγω δυνάμεων. Αυτά είναι επαναλαμβανόμενα, θα τα δούμε και στους επόμενους αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ