Κρουμπάλι : «Τα πάντα για την 4άδα»

Κρουμπάλι : «Τα πάντα για την 4άδα»

Για το σημαντικό ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στο Λαύριο έγραψε στο μπλογκ που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, ο Ουσμάν Κρουμπάλι.

Μετά την σπουδαία νίκη μέσα στην Αθήνα επί της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του σε ένα ακόμη σημαντικό για την πρώτη 4άδα ματς, αυτό με το Λαύριο στην Πυλαία την Κυριακή (15/4, 17:00 – ΕΡΤ1 Live), για την 23η αγωνιστική.

Μετά τη σημερινή νίκη της ΑΕΚ επί του ΓΣΛ Φάρου με 86-75 και την πολύ πιθανή επικράτηση του Προμηθέα επί του Κόροιβου στην Πάτρα, ο δικέφαλος πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε το Λαύριο.

Σύμφωνα με τον Ουσμάν Κρουμπάλι, ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα προκειμένου να μην χαλάσει την καλή του εικόνα στα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας…

Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά πλέον, έχουμε αφήσει αυτό το παιχνίδι πίσω μας και έχουμε επικεντρωθεί στον αγώνα με το Λαύριο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε να τερματίσουμε στις πρώτες τρεις ή τέσσερις θέσεις στην κανονική περίοδο, το θέλαμε από την αρχή της χρονιάς και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Για αρχή όμως, πρέπει να νικήσουμε το Λαύριο, που είναι καλή ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Είναι ιδιαίτερο για μένα να παίζω απέναντι στο Λαύριο, γιατί είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου, αλλά το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχουμε μια δουλειά να κάνουμε με την ομάδα μου και τίποτα άλλο.

Σίγουρα είναι πολύ καλό που έχουμε χτίσει ένα σερί, τόσο για εμάς, όσο και για τον κόσμο που μας στηρίζει. Έχουμε βελτιώσει πολλές μικρές λεπτομέρειες σε άμυνα και επίθεση το τελευταίο διάστημα, ενώ συνεχίσαμε να δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση και να βελτιώνουμε όσα μας ζητάει ο προπονητής μας.

Ξέρουμε ότι μετά το παιχνίδι με το Λαύριο υπάρχει μεγάλη διακοπή. Αυτό είναι το πρόγραμμα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα. Να ξεκουράσουμε το σώμα μας και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τελευταία τρία παιχνίδια της κανονικής περιόδου και τα πλέι οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ