Χωρίς Καββαδά και Τολιόπουλο απέναντι στην ΑΕΚ ο Άρης

Χωρίς Καββαδά και Τολιόπουλο απέναντι στην ΑΕΚ ο Άρης

Με δύο σημαντικά προβλήματα θα παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ ο Άρης για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League.

Με απόντες, για δεύτερο συνεχές παιχνίδι, τους Βασίλη Τολιόπουλο, Βασίλη Καββαδά, θα παραταχθεί αύριο, στο κλειστό των Λιοσίων, για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League (15:45, ΕΡΤ3), απέναντι στην ΑΕΚ, ο Αρης. Αμφότεροι οι παίκτες παραμένουν τραυματίες, συνεχίζουν να κινούνται με πρόγραμμα θεραπείας και δε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή- η οποία θα ταξιδέψει σήμερα αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα- για τη μάχη με την Ενωση.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, υπενθυμίζεται, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο Βασίλης Καββαδάς από διάστρεμμα (υποτροπή). Έλλειψαν και οι δύο, λόγω των προβλημάτων τους, από το τελευταίο, εντός έδρας, ματς για πρωτάθλημα, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Μόνο το επόμενο ματς…

Στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για την αυριανή αναμέτρηση υφίστανται οι Νοά Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ισμαελ Σανόγκο, Σταύρος Σχίζας, Γιώργος Φίλλιος, Τζέι Ντι Νότε, Γιάννης Σιδηροηλίας, Χρήστος Σιδέρης, Όμηρος Νετζήπογλου, Τζος Χέιγκινς.

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα, με την ΑΕΚ. Μ’ αυτό το παιχνίδι κλείνει ο κύκλος τεσσάρων συνεχόμενων ντέρμπι που δίνουμε από το ξεκίνημα της Basket League. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, όπως δείχνει η ποιότητα του ρόστερ της, αλλά και το ρεκόρ 3-0 που έχει στην Ελλάδα. Για να διεκδικήσουμε τη νίκη, αν και ακούγεται τετριμμένο, πέρα από τη συγκέντρωση που πρέπει να έχουμε στο πλάνο τακτικής μας, θα πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια απ’ αυτήν της ΑΕΚ και στις δύο πλευρές του παρκέ», σχολίασε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο βοηθός προπονητή του Αρη, Χρήστος Χασανίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ