Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να τα κάνεις όλα σωστά για να νικήσεις τον Παναθηναϊκό»

Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να τα κάνεις όλα σωστά για να νικήσεις τον Παναθηναϊκό»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στις λεπτομέρειες που εν τέλει δεν επέτρεψαν στον Κολοσσό να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Κολοσσός παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με τους Ροδίτες να επιστρέφουν στο δεύτερο μέρος, αλλά στο τέλος να χάνουν.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως αν κάποια ομάδα θέλει να κερδίσει στο ΟΑΚΑ πρέπει να τα κάνει όλα σωστά.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι ειχε για εμάς δύο πλευρές. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το ματς. Και ατομικά και ομαδικά χάσαμε όλες τις μάχες με τον Παναθηναϊκό να παίρνει διάφορα. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά αλλάξαμε και το δείχνει και η στατιστική, αλλά όσο κόντρα κι αν είσαι πρέπει να τα κάνεις όλα σωστά και τις λεπτομέρειες για να κερδίσεις εδώ μέσα τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

Για το αν έχει κατασταλάξει στις αλλαγές στο ρόστερ και στο ποιοι παίκτες θα φύγουν: «Υπάρχουν στο μυαλό μας εδώ και αρκετό καιρό, αλλά πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους παίκτες ώστε να κάνουμε τις αλλαγές. Έχω κατασταλάξει στους παίκτες που θα φύγουν. Δεν εξαρτάται μόνο από μένα όμως. Γίνεται μια καλή και σοβαρή προσπάθεια και θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα στη συνέχεια για να φτάσει στον στόχο της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ