Μπαρτζώκας: «Δεν είναι έκπληξη οι επιδόσεις των Λούντζη και Μπλακ»

Μπαρτζώκας: «Δεν είναι έκπληξη οι επιδόσεις των Λούντζη και Μπλακ»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και ιδιαίτερα των Μιχάλη Λούντζη και Ταρίκ Μπλακ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε το Λαύριο στο ΣΕΦ, έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μιχάλη Λούντζη και Ταρίκ Μπλακ, που σημείωσαν από 21 πόντους πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με τις επιδόσεις της ομάδας του, τονίζοντας πως οι απόδοση των παικτών του δεν αποτελούν έκπληξη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για το ματς: «Με εξαίρεση το ματς με τη Μονακό που δεν ήμασταν καλοί, έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο. Ήταν διαδικαστικό το ματς σήμερα».

Για την απόδοση των Μπλακ και Λούντζη: «Ο Μπλακ είναι ένας παίκτης εμπειρία από ΝΒΑ και Euroleague και ο Λούντζης είναι παίκτης της Εθνικής. Το να μην παίξουν ειναι έκπληξη. Εγώ θέλω να φροντιζω να είναι πάντα καλοί».

Για τα λάθη με τη Μονακό: «Κάναμε κάποια πράγματα σήμερα καλύτερα σε σχέση με τη Μονακό, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασίας σήμερα. Πλέον κοιτάμε το ματς με τη Βαλένθια και εκεί πρέπει να τα κάνουμε όλα καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ