«Μεταγραφή» Διαμαντίδη στην ΕΟΚ (pics)

«Μεταγραφή» Διαμαντίδη στην ΕΟΚ (pics)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανέλαβε πόστο στην ΕΟΚ

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο νέος σύμβουλος του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ για τις Εθνικές ομάδες έως 18 ετών.

Ένας ακόμα θρύλος του ελληνικού μπάσκετ στην Ομοσπονδία, με τον 3D να έχει την ευκαιρία να βρεθεί πλάι στον πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Τσαρτσάρη, με τον οποίο θα συνεργαστεί στενά.

Δείτε αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Μία ξεχωριστή συνεργασία αρχίζει από σήμερα η ΕΟΚ και το τμήμα ανάπτυξης του μπάσκετ, που υποδέχεται τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο άνθρωπος που έγραψε τη δική του σημαντική ιστορία ως αθλητής στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, αναλαμβάνει τον ρόλο του συμβούλου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, όπως επίσης και στις Εθνικές ομάδες μέχρι 18 ετών.

«Δέχτηκα με χαρά την πρόταση να συνεργαστώ με ανθρώπους που περάσαμε πολλά χρόνια και πολλές στιγμές μαζί στα γήπεδα και έχουμε αναπτύξει σταθερές σχέσεις σεβασμού, εκτίμησης και φιλίας, για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τα νέα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και να τα βοηθήσουμε να εξελιχθούν. Η προοπτική είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά και τιμητική, νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη ευθύνη και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε κάτι καλό», είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας. Αυτή, εκτός από τον συμβουλευτικό ρόλο, προβλέπει και τη συμμετοχή του σε εκπαιδευτικές ημερίδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ