Τι τρέχει με Αγραβάνη και Πασκουάλ: «Παίρνει τηλέφωνα Ισπανικές ομάδες και με… κόβει»

Τι τρέχει με Αγραβάνη και Πασκουάλ: «Παίρνει τηλέφωνα Ισπανικές ομάδες και με… κόβει»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης εξέφρασε ανοιχτά το παράπονό του και έκανε μια ιδιαίτερη «καταγγελία» για τη συμπεριφορά του Τσάβι Πασκουάλ προς το πρόσωπό του.

Την επιστροφή του στα… πάτρια εδάφη πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Αγραβάνης, με τον Έλληνα φόργουορντ/σέντερ να συνεχίζει την καριέρα του στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη. Ο Αγραβάνης μετά το σύντομο πέρασμά του από τη Νάπολι, επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεργαστεί με τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος πάντως έχει δηλώσει πολλάκις πως στόχος του είναι να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο, δηλαδή αυτό της Euroleague και πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που δεν τα έχει καταφέρει είναι ο Τσάβι Πασκουάλ.

Διαβάστε επίσης: Το χαρακίρι με τη Βαλένθια, θα τον καταδιώκει

«Γραφόταν 2-3 φορές την εβδομάδα ένα άρθρο που έλεγε ότι δεν έχω ομάδα λόγω χαρακτήρα. Σίγουρα με πειράζει αυτό. Δεν ισχύει 100%. Εγώ επέλεξα να πω όχι σε κάποιες προτάσεις, αλλά σίγουρα δεν είχα την top πρόταση από ομάδα Euroleague», είπε αρχικά για να κάνει την αποκάλυψη:

«Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, και σίγουρα θα ήθελα να μιλήσω μαζί του, είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ο coach Πασκουάλ. Δεν με είχε ποτέ σαν παίκτη, μόνο σαν αντίπαλο στα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Όλα αυτά τα χρόνια στις συζητήσεις που γίνονται με ισπανικές ομάδες παίρνει τηλέφωνο επειδή έτσι κάνει ο ένας Ισπανός προπονητής στον άλλον και λέει τα χειρότερα για μένα. Θα ήθελα να πιούμε ένα καφέ και να του πω γιατί ρε coach;».

Ο Αγραβάνης αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νάπολι για πέντε παιχνίδια στην Lega Basket και σημείωσε 8.2 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 0.3 κλεψίματα μέσο όρο, μέχρι να αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ