Το ιστορικό (αρνητικό) ρεκόρ του Ολυμπιακού (vid)

Το ιστορικό (αρνητικό) ρεκόρ του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός απέναντι στον Προμηθέα στην Πάτρα για την 7η αγωνιστική της Basket League, με τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο να γράφουν κι ένα ιστορικό αρνητικό ρεκόρ.

«Περίπατο» έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας για την 7η αγωνιστική της Basket League, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι κυρίαρχοι επικρατώντας άνετα με 100-72.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ωστόσο σημείωσαν και μια αρνητική «πρωτιά», ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση χωρίς να πάρουν ούτε ένα επιθετικό ριμπάουντ. Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί, φυσικά, τη χειρότερη στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και τη χειρότερη στην ιστορία του πρωταθλήματος της Α1 από τότε που υπάρχει επίσημη στατιστική στη διοργάνωση, τη σεζόν 1992-1993.

Διαβάστε επίσης: Καμερούν – Σερβία 3-3: «Αυτοκτόνησαν» οι Σέρβοι στην ματσάρα του Μουντιάλ

Το χειρότερο στατιστικό του Ολυμπιακού μέχρι χθες, ήταν σε έναν αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας το 2013, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει μόνο ένα επιθετικό ριμπάουντ.

Βέβαια οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο έριξαν αρκετά τον ρυθμό, οπότε οι ευκαιρίες για ριμπάουντ ήταν λιγότερες.

Για να γίνει ευκολότερα αντιληπτή η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου στατιστικού στη χθεσινή αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός παίρνει κατά μέσο όρο 6 επιθετικά ριμπάουντ ανά αγώνα στο πρωτάθλημα της Basket League, ενώ στην Euroleague 8.8 ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ