Περιστέρι – Ιωνικός 96-67: Άνετη επικράτηση για τους γηπεδούχους

Περιστέρι – Ιωνικός 96-67: Άνετη επικράτηση για τους γηπεδούχους

Το Περιστέρι είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Ιωνικό, επικρατώντας με σκορ 96-67 εντός έδρας.

Μια άνετη επικράτηση επί του Ιωνικού Νίκαιας με σκορ 96-67 πανηγύρισε το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν κυρίαρχη της αναμέτρησης καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Mε επιθετική αιχμή τον Μάρκους Ντένμον το Περιστέρι bwin προσπάθησε να επιβάλλει από νωρίς τον δικό του ρυθμό. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία και τα λάθη των φιλοξενούμενων και προηγήθηκαν με 14 πόντους διαφορά (18-4) στο 6’, έπειτα από καλάθι του Δημήτρη Αγραβάνη. Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Μέξας αναζητούσε λύσει, ώστε ο Ιωνικός ν’ αντιδράσει.

Με άμυνα ζώνης σε κάποιες περιπτώσεις και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ν’ αναλαμβάνει δράση στην επίθεση η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε μετά το τέλος της πρώτης περιόδου (26-17). Με σερί 6-0 στο δεύτερο δεκάλεπτο, μετά από δύο εύστοχα τρίποντα του Μαυροκεφαλίδη ο Ιωνικός μείωσε στους τρεις (26-23) και προσπαθούσε να κάνει τη δική του αντεπίθεση. Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ηρέμησαν και κυκλοφορώντας τη μπάλα, βρήκαν επιθετικές λύσεις συνέπεια το Περιστέρι bwin να έχει το προβάδισμα στο ημίχρονο (46-37).

Στην επανάληψη η αναμέτρηση έμοιαζε με το ξεκίνημα του αγώνα καθώς οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο ενώ ο Ιωνικός είχε αφήσει πίσω το καλό του διάστημα. Με επιμέρους σκορ 15-2 μέχρι το 24’ το Περιστέρι bwin προηγήθηκε με 22 πόντους διαφορά (61-39), βάζοντας τις βάσεις γι’ ακόμα μία επικράτηση. Η καλή άμυνα των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την αστοχία του Ιωνικού μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την απόσταση στο 28’ με δύο βολές του Ντένμον (67-41).

Η εικόνα του αγώνα είχε ως αποτέλεσμα το 30-13 στην τρίτη περίοδο (76-50). To τελευταίο δεκάλεπτο μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία με τη διαφορά να φτάνει και τους 30 πόντους και τους παίκτες του Σπανούλη να συνεχίζουν το νικηφόρο σερί τους στη Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 46-37, 76-50, 96-67.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του ματς*






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ